Alissa & Greg

“The soul that can speak through the eyes can also kiss with a gaze”

Alissa en ik, we go way back. We ontmoetten elkaar op de middelbare school, maar het was pas daarna dat we mekaar écht leerden kennen. Zo bleek dat we allebei verknocht waren aan die chicks serie The Gilmore Girls en de aanblik van Jess (de intellectuele rebel) deed ons telkens zwijmelen.

Een paar jaar terug entertainde ze me met haar eigen mini-soapserie toen ze me vertelde dat er een jongen was, een goede vriend waarvoor ze gevoelens begon te krijgen. Ze zou hem meesleuren om naar Crazy Rich Asians te gaan kijken. Sindsdien zijn Greg en Alissa onafscheidelijk, zij de yin, hij de yang.

Eind vorig jaar ging Greg op de knie voor haar in de meest idyllische setting, een prachtige orchideeëntuin in Laos. Alissa vroeg hem meermaals of hij echt wel zeker was dat hij met haar wilde trouwen, en dat was hij! Al snel werd er een datum geprikt, 27 juni 2020 zouden ze elkaar het jawoord en een feest geven voor al hun vrienden en familie.

Een pandemie maakte dat ze hun plannen wat moesten wijzigen. Vandaag ziet er anders uit dan ze initieel in gedachten hadden, dat houdt hen niet tegen hun liefde te vieren.

Veel geluk samen, tortelduifjes!

AlissaGreg_blog-4AlissaGreg_blog-13AlissaGreg_blog-2AlissaGreg_blog-8AlissaGreg_blog-5AlissaGreg_blog-11AlissaGreg_blog-14AlissaGreg_blog-1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s