Day in the life of Emma, Paul, Claire & Frederick

Plannen voor een day-in-the-life shoot met Claire en haar gezin waren er al lang, alleen kwam er een pandemietje roet in het eten gooien. Op een prachtige nazomerdag in september was het dan eindelijk zover. 

Ik hield ervan dat er niet werd opgeruimd speciaal ‘voor de foto’s’, dat er geen strak uurschema was, dat me niet gevraagd werd om een geposeerde gezinsfoto te nemen, dat Emma zelf haar outfit mocht kiezen, kortom, dat ik toeschouwer mocht zijn van hun doorsnee zaterdag.

Zo werd hun gezin vastgelegd zoals ze écht zijn, inclusief valpartijen en de daarbijhorende troostende rituelen. 

Na afloop hoopte ik dat de foto’s zouden weerspiegelen wat voor topouders ik toen aan het werk gezien heb. Claire stuurde me dit toen ze de foto’s bekeken had:
“Amai. Kheb ze net op mijn gemak bekeken en de tranen vloeien. ’t Was echt een gewone day in a life. Het meest fake was dat ik vers gedoucht was en mijn haar met de haardroger had gedaan. Het geeft een écht/waarheidsgetrouw beeld van ons als gezin. ’t Is hier altijd overhoop en dat is OK want onze kinderen zien er gelukkig uit en we zijn ook oprecht zoveel bezig met hen. Dat is uiteindelijk wat telt? Toch?”

Damn right. Vuistje.

Eén gedachte over “Day in the life of Emma, Paul, Claire & Frederick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s