Lars en Tibo

Toen Freya me via de site contacteerde om foto’s te nemen van haar gezin als verrassing voor haar man Stefan, ging er een mix van laaiend enthousiasme en nervositeit door me heen. Ze was de eerste die ik niet rechtstreeks kende en voor mij koos puur op basis van mijn foto’s. Hiiiiiii!

Ahum, we overlegden datum en locatie en het werd een dagje aan zee met de kleine Lars en hondje Tibo. Het ijs was meteen gebroken (was er zelfs ijs in de eerste plaats?) toen Tibo besloot om te, euh, ‘gaan’ toen we op weg gingen naar het strand. Al snel voelde ik me óók op mijn gemak. Eén keer raden welke foto mijn favoriet is uit de reeks!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Eén gedachte over “Lars en Tibo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s