Majda en Sam

Een paar weken geleden hadden Majda, Sam en ik afgesproken voor hun verlovingsshoot. Natuurlijk moest het ook stormen die dag, dus werden onze plannen even uitgesteld. Ze trouwden ondertussen voor de wet op een zonovergoten herfstdag en we hielden afgelopen weekend dan maar een post-maritale (klopt die term?) loveshoot die al even zonovergoten was.

Lieve Majda en Sam, ik ben vereerd dat ik deel mocht uitmaken van jullie dag. Bedankt om me te vertrouwen, zelfs toen ik met rookbommen op de proppen kwam!

Eén gedachte over “Majda en Sam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s