Fotowedstrijd smartphoto

Ieder jaar organiseert smartphoto een fotowedstrijd waaraan alle personeelsleden kunnen deelnemen. Dit jaar was het thema ‘In Motion’ en als kersverse werknemer besloot ik mee te doen. Daarvoor selecteerde ik deze foto van Ella tijdens een avondwandeling. Met een flinke dosis geluk slaagde ik erin beweging in het beeld te krijgen, maar haar gezicht ook scherp te houden. Haar angstvallige blik achterom, het oranje trui accent en de korte broek van de duwer geven het beeld een zeker jommekesgehalte.

Blijkbaar sprak dit de vakjury ook aan en werd mijn inzending bekroond met de eerste prijs, waardoor ik bijna van mijn stoel viel bij de prijsuitreiking op het smartphoto personeelsfeest. Alleszins een motivatieboost, jeej!

lookingback-movingforward-1

Eén gedachte over “Fotowedstrijd smartphoto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s