MINI SESSIES

December 2018. Ik wou een foto van ons gezin om er een kerstkaartje van te maken. We hadden net samen gezellig de kerstboom gezet, hadden onze feestkledij aangetrokken, ik zette de timer van mijn camera op en…

Mijn kinders waren moe en begonnen ruzie te maken. Smeekbedes en omkoperij werkten niet meer en het uiteindelijke resultaat lag ver van de idyllische gezinsfoto die ik in mijn hoofd had.

Kan het anders?

JA!

Geen geposeer, geen ‘zeg eens cheeeese’, wél oprechte momenten. Of jullie samen de kerstboom versieren, koekjes bakken, gaan wandelen met of zonder hond of gewoon zetelhangen, ik zorg ervoor dat de foto’s tonen wie jullie zijn en bewijzen dat jullie mekaar graag zien.

Praktisch

Verspreid over 3 dagen zijn er 5 beschikbare sessies. Deze duren telkens 1 uur en gaan door op een locatie naar keuze (bij jullie thuis, op verplaatsing of ik doe zelf een voorstel).

Dag 1 – 2 sessies op zondag 4 december (voor- en namiddag)
Dag 2 – zaterdagnamiddag 17 december
Dag 3 – 2 sessies op zondag 18 december (voor- en namiddag)

Na een week krijg je een 15-tal bewerkte foto’s in hoge kwaliteit toegestuurd. De prijs voor een fotosessie bedraagt 115 euro (incl. nabewerking en verplaatsingskosten binnen Oost- en West-Vlaanderen).