Communie / lentefeest

Flashback naar de jaren ’90: een paar weken voordat ik mijn communie deed, namen mijn ouders foto’s van me terwijl ik kaarsrecht moest poseren tegen een boom in het gemeentelijke park. Laat ons zeggen dat niemand er echt vrolijk van werd.

Als fotograaf streef ik ernaar om van de fotoshoot een leuk moment te maken voor je zoon of dochter. Als je de foto’s herbekijkt nu of binnen 5 of 10 jaar, wil je toch dat er mooie herinneringen aan vasthangen?

Praktisch

Verspreid over 2 dagen kan je sessies boeken, deze duren telkens 45 minuten.
Dag 1 : zaterdag 1 april vanaf 14u in Overmere aan het Donkmeer
Dag 2: vrijdag 14 april vanaf 12u30 in Verbeke Foundation


Na een week krijg je een 15-tal bewerkte foto’s toegestuurd die je kan gebruiken om kaartjes, cadeautjes of wanddecoratie te ontwerpen. De prijs voor een fotosessie bedraagt 115 euro (incl. nabewerking en verplaatsingskosten).

In 2023 plan ik slechts 6 fotosessies in zodat ik kan garanderen dat je jouw foto’s binnen de week toegestuurd krijgt. Wil je zeker zijn van een plaatsje? Snel reserveren is de boodschap!


Veelgestelde vragen

Wat als het slecht weer is tijdens de fotosessie?

Regenweer hoeft geen probleem te zijn, ook binnen kunnen we leuke foto’s nemen! De sessies in Verbeke Foundation kunnen dan sowieso doorgaan. Als de weersvoorspelling niet veel goeds belooft voor de sessies bij het Donkmeer, dan zou ik ook die sessies in Verbeke Foundation laten plaatsvinden.

Ik heb zelf een leuke fotolocatie in gedachten, kan ik dan ook een sessie boeken?

Dat kan zeker! Contacteer me via het contactformulier en dan kunnen we jouw idee bespreken en een datum vastleggen.

Is het mogelijk om ook enkele foto’s van de broer/zus/ons gezin te maken tijdens een communie/lentefeest fotoshoot?

Voor mij is het doel van een communie/lentefeest fotoshoot is om zeker 15 verschillende beelden te maken van het feestvarken. In 45 minuten op een uitgestrekte locatie zoals Verbeke Foundation is dat best wel een uitdaging. Als je graag extra foto’s wil met de broer, zus of het hele gezin, zou ik aanraden om ofwel een extra slot bij te boeken ofwel op een ander tijdstip een familiesessie in te plannen. Je mag me steeds contacteren met je vragen of plannen, ik denk graag mee!

Mijn kind is vrij verlegen en wat cameraschuw, is dat een probleem?

Voor mij is het enorm belangrijk dat jouw kind zich amuseert en dat jullie er een leuke namiddag van kunnen maken. Het voordeel van de locatie is dat er naar hartelust kan geklauterd en gespeeld worden, zo vergeten ze snel dat er een camera op hen gericht is. Ik vind dat een goede foto toont hoe je kind is en dat ze daarbij niet in de lens hoeven te kijken.

Kunnen er attributen mee op de foto?

Attributen of props zijn helemaal niet noodzakelijk. Als je kind bvb. graag basketbal speelt en graag met een basketbal op de foto wil, dan ga ik daar graag in mee!

Neem je ook foto’s van een communie- of lentefeest zelf?

Heel graag zelfs! Vertel me alles over de feestplannen via het contactformulier 🙂

Wat als mijn kind ziek wordt en de fotoshoot niet kan doorgaan?

Geen nood, hopelijk voelt hij/zij zich snel beter! We kunnen samen kijken om kort daarna een nieuwe sessie in te plannen.